• Dieudonné Lefèvrestraat 250, 1020 Région de Bruxelles-Capitale, Belgique
 • Lun-Sam: 10h00 - 17h00
 • Dimanche: fermé
Search

WAAROM ONS VERTROUWEN

Aykatapis is actief in België en biedt verschillende schoonmaakdiensten voor uw tapijten, fauteuils en gordijnen.
Voor de reinigingsprocessen gebruiken we machines met geavanceerde technologie die professionele reiniging garanderen.

PROFESSIONELE REINIGING VAN UW TAPIJTEN

Het reinigingsproces bestaat uit verschillende stappen die kunnen variëren afhankelijk van het type tapijt. Het wassen gebeurt volledig aan beide kanten. Ook de franjes behandelen we voor een volledig schoon tapijt.

ONLINE SCHATTING

U kunt uw bestellingen direct online plaatsen via onze contactpagina of ons online offerteformulier.

GEAVANCEERDE MACHINE

Om een kwaliteitsvolle reiniging te garanderen, gebruiken we technologische machines die uniek zijn in België. Deze machines staan garant voor een diepe en professionele reiniging.

LEVERING

Aan het einde van het reinigingsproces (24 uur) pakken we de tapijten zorgvuldig in en bezorgen we ze bij je thuis. Kijk op onze tarievenpagina voor de arrangementen voor de verschillende gemeenten.

TAPIJTSCHOONMAAK IN BELGIË

  Om hun nieuwe glans te behouden, hebben vloerkleden en tapijten regelmatig onderhoud nodig. Daarom raden we je aan om je vloerkleden en tapijten regelmatig te ventileren om de ophoping van bacteriën en stof te verminderen.

  Het is aan te raden om minimaal 1 à 2 keer per jaar een grondige reiniging door professionals te laten doen. Zo zorgt een terugkerende tapijtreiniging enerzijds voor een langere houdbaarheid en anderzijds voor het verwijderen van de meest hardnekkige vlekken. Bovendien is het duidelijk dat de frequentie van reiniging zal variëren afhankelijk van de locatie van het tapijt. Uw entreemat heeft inderdaad meer onderhoud nodig dan uw minder blootgestelde oppervlakken.

  Bijgevolg en om het beste resultaat te garanderen, wordt de toegepaste methode bepaald op basis van het type tapijt (wol, katoen, shaggy, enz.) en de toestand ervan.

  ONZE REINIGINGSDIENSTEN

  Aykatapis biedt hieronder verschillende soorten reiniging aan.

  MET BETREKKING TOT

  Uitzonderlijk niveau van schoonmaakdiensten.

  Aykatapis bouwde snel een reputatie op als een van de toonaangevende leveranciers van tapijt-, fauteuil- en gordijnreinigingsoplossingen in België.

  Ons doel is om naar onze klanten te luisteren, hun behoeften te begrijpen en een uitzonderlijk niveau van schoonmaakservice te bieden.

  SCHAT DE KOSTEN VAN HET SCHOONMAKEN VAN UW TAPIJTENOnline offerte